家庭别墅 出卖 Nézsa - Kossuth utca

出卖 Nézsa 家庭别墅
145 m2面积 4 房间
79 900 000 HUF价格
368056识别码
更多信息

1918 m2 地皮

全景 风景

状态好 状态

Tégla 架构

13 m2 阳台

自己的炉子 暖气

Dupla komfort 舒适感

自己的车库 停车

Mediu 公共交通

No 美国式厨房

有 有园子

1990 修建年

Kelet 方向

Nézsa egy gyönyörű adottságokkal rendelkező, a város zajától elmenekülők kedvelt települése Nógrád vármegye déli részén, a Cserhát dombjai közt nagyvárosok közelségében, mely élénk kulturális élettel, aktív hagyományőrzéssel bír.

Vidéken telepedne le?
Falusi túrizmusban gondolkodik?
Vállalkozást indítana saját ingatlanában?
Összeköltözne két család, szülők és gyermekeik az unokákkal?

Egy telken belül két lakóegységet kínálunk egyben eladásra (145 + 203 nm), egy festői domboldal 1918 nm-es telkén, így bármely felesorolt igény kielégíthető ezzel az ingatlannal

Az utcafronton egy 2szintes, tetőtér beépítéses családi ház áll, mely 1990-ben épült.
Hasznos alapterülete 145 m2, amely kényelmes lakhatást biztosít 4 nagyméretű szobájával egy nagyobb család számára is.

Az épület alsó szintjén, a domborzati viszonyok miatt részben a terepszint alatt pince-tüzelőtároló, kazánház, egy 32m2 tároló terület, valamint 2 gépkocsi beállására alkalmas Hörmann kapus garázs található.
Itt kapott helyet a vegyestüzelésű öntöttvas kazán, valamint egy gázkazán is.

A földszinten nagy méretű, körbe napozott, teraszkapcsolatos nappali, valamint egy szoba található, továbbá a kiszolgáló helyiségek kaptak itt még helyett.

Minden helyiségben az eredeti nyílászárókat az elmúlt évek felújítása során korszerű műanyag nyílászárókra cserélték. Az épület vastag falazatának hőtani tulajdonságait pedig további 5 cm-es külső szigeteléssel és dryvitozással javították.

A lakóház mellé 2001-ben egy 110 m2 hasznos alapterületű lakás céljára is használható épülettel egészítették ki, melyet 2004-ben további 93 nm-es, kétszintes épülettel bővítettek.

Ez az épületrész jelenleg ipari tevékenység célját szolgálja, de funkcióját tekintve rugalmasan az Ön igényeihez alakítható.

Ezt az épületszárnyat önálló gáz és vegyestüzelésű központifűtés rendszer látja el.
Míg az utcafronti ház fedése betoncserép, addig ezt az épületszárnyat hullámpalával fedték.

Az ipari tevékenységhez kapcsolódó területek betonfedést kaptak, ugyanakkor jelentős terület áll rendelkezésre kertészkedésre a gondozott, termő gyümölcsfákkal és csemege szőlővel szegélyezett telekrészen.

A település nem rendelkezik csatornahálózattal, így a házban ugyan minden közmű bekötésre került, az áramellátást például 3x25 A biztosítja, de a szennyvízkezelést saját tározóval oldották meg.

A telek az utca felől lejt a völgyben húzódó patakig, így fantasztikus panoráma nyílik a völgyre, a községre, valamint a környező dombokra.

Ha az ingatlan felkeltette érdeklődését, készséggel fogadom hívását hétvégén is.

Az ingatlan megvásárlását saját irodánk által díjmentesen szervezett, bankfüggetlen hitellel is elő tudom segíteni. a CSOK Plusz és Babaváró hitel ügyintézést is díjmentesen bonyolítom.

Mivel az ingatlanon két lakóegység található, így két család együtt költözése esetén akár két, egymástól független hitel fedezete is biztosítható.
amennyiben véllakozni szeretne, úgy lehetőség van lakásvásárlási, és vállalkozási hitellel történő egyidejű vásárlásra is!!!!

Várom megtisztelő hívását!
Szegedi Éva

Szegedi Éva

随时给我们打电话

+36-20-927- 给我看

更多的广告

房产代理处
GDN 房产联盟 - Immo Velence
+36 22 570 171

请给我回电话